Hürfikir yazdı elektrikler bağlandı

Dünyanın ve ülkemizin CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ettiği bugünlerde ülke olarak zor günler geçirmeye başladı.
Hürfikir yazdı elektrikler bağlandı  

Genelde hükümetin yerelde de belediyelerin aldıkları tedbirler ve yaptıkları yardımlarla vatandaşlar biraz rahatlasa da sıkıntılar devam ediyor.

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kimsenin elektrik ve doğalgazı kesilmeyecek şeklinde açıklamasına rağmen TREDAŞ tarafından Lüleburgaz’da zor günler geçiren ve dükkanları kapalı olan bazı berberler ve kuaförlerin elektrikleri Nisan Ayı’nın ilk haftasında kesilmişti.

 

Bu elektrik kesintileri de  Gazetemizin 18 Nisan 2020 Cumartesi günü yayınlanan sayısında “Berberler ile Kahveciler zor durumda; “Elektriğimizi kesiyorlar” başlığı ile haber yapılmıştı.

 

Haberin ardından TREDAŞ elektriği kesilen esnaftan özür dileyerek elektriklerini bağlamaya başladı.

 

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada; “Gazetenizdeki yazıya istinaden tüm elektriği kesik olan işletmelerin elektriği verildi. İşyerlerinin kapalı olması nedeniyle sehven bir yanlışlık olmuştur.  Tüm elektriği kesik olan esnafımızın elektriklerini açmış olduğumuzu belirtir kendilerinden özür dileriz” denildi.

 

CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ettiğimiz bugünlerde dükkanları kapalı olduğu için para kazanamayan bu nedenle de elektrik, doğalgaz ve su faturası gibi faturalarını ödemekte zorluk çeken Lüleburgaz esnafı haber çıktıktan sonra elektrikleri yeniden açıldığı için sevindi.

 

Lüleburgaz esnafı bu sorunlarının gündeme getirildiği için gazetemiz Hürfikir’e de teşekkür etti.

 

Hürfikir Gazetesi olarak hassas davranışından dolayı bizler de TREDAŞ’a teşekkür ediyoruz.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 23:03 tarihinde yazdırılmıştır.