1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMIMIZI SEMBOLİK KUTLUYORUZ

Petrol-İş, Kristal-İş, Şeker-İş, Yol-İş, Gıda-İş, Genel-iş, Tekstil-İş, Emekli-Sen, Güvenlik-Sen, Eğitim-Sen, Tüm-Bel-Sen, BES, SES, Tüm Emekliler Sen’den oluşan Lüleburgaz Emek Platformu 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMIMIZI SEMBOLİK KUTLUYORUZ  

Yapılan basın açıklamasında 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın bu yıl sembolik olarak kutlanacağı belirtildi.

Lüleburgaz Emek Platformu’ndan yapılan açıklama şöyle; “1 Mayıs İşçi Bayramımız, Emek, Mücadele ve Dayanışma günümüz kutlu olsun.

Lüleburgaz da ki emekten yana mücadele veren sendikaların oluşturduğu Lüleburgaz Emek Platformu olarak 1 Mayıs İşçi Bayramımızı Lüleburgaz da kutluyoruz...

Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan Coronavirüs (covid-19) dan kaynaklı olarak bu yıl ki 1 Mayıs işçi bayramımızı, her yıl Lüleburgaz Kongre Meydanında coşkuyla kutladığımız gibi gerçekleştiremiyoruz.

                                                                Platformumuzun bileşeni olan sendika yöneticilerinin ortaklaşa aldığı karar gereği 1 Mayıs İşçi Bayramımızı bu yıl sendika yöneticilerinin katılımıyla Kongre Meydanına çelenk konup açıklamamızı yaparak 1 Mayıs Emek, Mücadele ve Dayanışma Günümüzü kutlayacağız.

Önümüzdeki 1 Mayıslarda her türlü salgın ve sömürüden uzak, Lüleburgaz Kongre Meydanını doldurarak coşkulu 1 Mayıslar kutlamak ümidiyle, İşçi kardeşlerimizin ve emek dostlarımızın 1 Mayıs Emek Mücadele ve Dayanışma Gününü kutluyoruz.”

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:45 tarihinde yazdırılmıştır.