Candan Erçetin çocukların bayramını kutladı

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını sosyal medyadan paylaştığı videoyla kutladı.
Candan Erçetin çocukların bayramını kutladı  

Lüleburgaz Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı kapsamında bu yıl 29. düzenleyeceği Uluslararası Çocuk Şenliği’ni, korona virüs salgını nedeniyle dijital ortamda kutluyor. 23 Nisan coşkusunu yaşatmak amacıyla etkinlikler düzenleyerek sosyal medya hesaplarından yayınlayan  Lüleburgaz Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında #UmudumYeşersin etiketiyle birlikte sosyal medya üzerinde çocukların umutlarını, düşüncelerini ve hayallerini yazmasını sağlayacak. Toplanan notlar küçük kağıtlara basılarak uçan balonlara bağlanacak. Notların bulunduğu kağıtlara çeşitli ağaçların tohumları da koyularak uçan balonlarla birlikte gökyüzüne salınacak.

Kırklarelili hemşerimiz, ünlü sanatçı Candan Erçetin, sosyal medyadan çocuklara seslenerek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Candan Erçetin çocuklara “Merhaba sevgili çocuklar. Ulusal Egemenliğimizin 100. Lüleburgaz Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 29.yılında 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Siz de geleceğe dair umutlarınızı umudum yeşersin etiketiyle paylaşın, umutlarınız ve Lüleburgaz Belediyesi’nin sizler için hazırladığı tohumlar 23 Nisan günü 2020 adet balona bağlanarak gökyüzüne salınacak. Ve bu tohumlar toprakla buluştuğu ilk anda umutlarınızla birlikte yeşerecek. Sevgiyle kalın” diyerek seslendi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 10:07 tarihinde yazdırılmıştır.