“Lüleburgaz Devlet Hastanesi Haziran Ayı sonunda hazır”

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yapımı hızla devam eden 300 yataklı yeni Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nin Haziran ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılacağının müjdeledi.
“Lüleburgaz Devlet Hastanesi Haziran Ayı sonunda hazır”  

Vali Bilgin yaptığı açıklamada, Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sağlığa yapılan yatırımların artarak devam ettiğini belirterek  İlimizde ve ilçelerimizde başta Hastaneler olmak üzere ASM, 112 Acil Sağlık hizmetleri İstasyonları gibi birçok sağlık kurumunun tamamlandığını veya tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada; “ Dünyada yaşanan Koronovirüs salgını sebebiyle ülkemizde de sağlık yatırımları ve ekipmanlarına olan ihtiyaç birinci öncelik. Ülkemizde peş peşe açılışları gerçekleşen şehir hastaneleri ile bu zorlu süreçte ülke olarak bir nebze ferahladık. Bugünde Kırklareli  için müjdesini verdiğimiz  300 yataklı yeni Lüleburgaz Devlet Hastanesi Haziran ayı sonunda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.  Bu zorlu salgın sürecinde Lüleburgaz Devlet Hastanesi ihalede belirtilen süreden çok önce hizmete sunulacak. 300 yataklı yeni  Lüleburgaz Devlet Hastanesi Ülkemize ve İlimize hayırlı olsun.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya,  Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, emeği ve katkısı olanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 17:42 tarihinde yazdırılmıştır.