TREPAŞ’tan müşterilerine önemli kolaylık

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) müşterileri, artık TREPAŞ Müşteri Portalı üzerinden ilgili dönem faturalarını görüntüleyebilir, geçmiş dönem faturalarını ve ödemelerini inceleyebilir, faturalarını PDF formatında bilgisayarlarına indirebilir veya kendilerine mail olarak iletebilirler.
TREPAŞ’tan müşterilerine önemli kolaylık  

TREPAŞ’ın müşterileri genel müdürlük ya da bağlı müşteri hizmetlerine gelmeden alabileceği bu hizmetleri 444 88 35 nolu çağrı merkezini arayarak ta gerçekleştirebilirler. TREPAŞ’tan yapılan açıklamada korona virüs salgını nedeniyle müşterilerin evinden çıkmadan da hizmet alabilmesi ve birçok işlemi gerçekleştirmesi kapsamında yapılan yenilikle TREPAŞ’a ait web sitesinden işlemlerin kolayca yapılabildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada ““www.trepas.com.tr adresimizde yer alan ‘Borç Sorgusu’ alanından borç tutarınızı ve son ödeme tarihinizi görüntüleyebilirsiniz.

Aynı sayfada yer alan ‘Müşteri Portalı’ alanına abone numaranız ve sistemimizde kayıtlı cep telefonunuza gelecek şifre ile giriş yaparak ilgili dönem faturalarınızı görüntüleyebilir, geçmiş dönem faturalarınızı ve ödemelerinizi inceleyebilir, faturanızı PDF formatında bilgisayarınıza indirebilir veya kendinize mail olarak iletebilirsiniz. Cep telefon numaranızı ve e-mail adresinizi henüz sistemimize kaydettirmediyseniz, bu işlemi de Çağrı Merkezimizi arayarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Şirketimizin e-arşiv faturalama sistemine geçmiş olması sebebiyle bilgisayarınıza indirdiğiniz PDF formatındaki faturanız sizin resmi faturanız olup, Mali Mevzuat çerçevesinde tüm işlemlerinizde bu faturayı kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde faturalarınız ile ilgili tüm bu işlemleri 444 88 35 no’lu Çağrı Merkezimizi arayarak da kolayca yapabilirsiniz. “ denildi.

TREPAŞ; bu süreçte müşterilerin, elektrik faturalarını 17 bankanın internet bankacılığı ile online olarak ödemelerini, mesken abonelerinin abonelik ve abonelik iptal işlemlerini ise E-Devlet kapısı üzerinden yapmalarını önerdi.

Buğra KAYA

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 22:10 tarihinde yazdırılmıştır.