SİYAMİ ASLAN’DAN 3 MiLYON MASKE BAĞIŞI

Lüleburgaz’ın tanınmış işadamlarından Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkan Vekili Siyami Aslan işadamı arkadaşı Nejat İlhanlı’nın verdiği destek ile Türkiye genelinde bir çok kuruma toplamda 3 milyon adet maske bağışı yaptı.
SİYAMİ ASLAN’DAN 3 MiLYON MASKE BAĞIŞI  

 LTSO Başkan Vekili Siyami Aslan, CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ettiğimiz bugünlerde bu davranışı ile hem devlet kurumlarından hem de vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Lüleburgaz’ın tanınmış işadamlarından  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası  (LTSO)   Başkan Vekili Siyami Aslan işadamı arkadaşı Nejat İlhanlı’nın verdiği destek ile Türkiye genelinde bir çok kuruma toplamda 3 milyon adet maske bağışı yaptı.

 LTSO Başkan Vekili Siyami Aslan’ın iş hayatından arkadaşı Diyarbakırlı İşadamı Nejat İlhanlı geçtiğimiz günlerde Siyami Aslan’a yaklaşık 3 milyon adet maske yapılabilecek maske kumaşı hediye etti.

 Siyami Aslan da bu kumaşlardan 3 milyon maske imal ettirip Kırklareli, Kocaeli, Diyarbakır, Valiliklerine Sürmene Belediye Başkanlığı,  Köprübaşı Belediye Başkanlığı, Çanakkale Geyikli Belediye Başkanlığı’na,  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na, Karadenizliler Derneği’ne dağıtmaya başladı.

 Türkiye çapında ihtiyacı olan belli kurumlara maske verdiği için kendisinin de mutlu olduğunu belirten LTSO Başkan Vekili Siyami Aslan; “Dünyanın ve ülkemizin CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ettiği bugünlerde samimi arkadaşım Nejat İlhanlı yaklaşık 3 milyon maske yapılabilecek maske kumaşı bağışında bulundu. Bende bunları maskeye dönüştürüp 3 milyon maske ürettim.  Tamamen kendi imkanlarım ile yaptığım maskeleri de ülkemizin devlet kurumlarına ve sivil toplum kuruşlarına bağış yaptım. Bundan dolayı mutluyum. Katkım sürecek. Burada bizlere büyü destek veren İlhan kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

LTSO Başkan Vekili Siyami Aslan, CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ettiğimiz bugünlerde bu davranışı ile hem devlet kurumlarından hem de vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

 

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 11:17 tarihinde yazdırılmıştır.