Büyükkarıştıran İlkokul’unda tadilat yapıldı

Büyükkarıştıran Belediyesi’nin katkılarıyla beldede bulunan ilkokulda tadilat yapıldı. Korona virüs salgını nedeniyle okulların kapalı olmasının fırsat bilinerek yapılan çalışmada okul bahçesinin zemini komple beton ile kaplandı. Duvarları yenilenen okulun ışıklandırması yenilenerek modern bir hale getirildi.
Büyükkarıştıran İlkokul’unda tadilat yapıldı  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca “Bu yıl bayramımızı coşkulu bir şekilde okullarımızda, sokaklarımızda kutlayamayacak olsak da içimizdeki bayram mutluluğunu evlerimizde, bahçelerimizde yaşayacağız. Büyükkarıştıranımın değerli çocukları, çocuklarım hepinizin bayramını şimdiden kutlar, ışıl ışıl parlayan gözlerinizden öperim. Atamızın da dediği gibi sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

Biz üstümüze düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye, sizlere her alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kahkahalarınız bu bayram olmasa bile en yakın zamanda okulumuzun bahçesini yeniden süsleyecek. İşte o gün geldiğinde siz daha rahat edin, daha güzel koşullarda eğitim görün diye biz okul bahçemizin zeminini komple beton ile kapladık, düzledik. Duvarlarını yeniledik, ışıklandırmasını yaptık ve sizler için çok daha modern bir hale getirdik. Artık devlet okulumuz bir kolejden farksız. Sizler hepiniz en iyi koşulları hak ediyorsunuz. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizler de bizi utandırmayın, çok çalışın, çok gülün çok eğlenin çocuklarım.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:57 tarihinde yazdırılmıştır.