Kent Konseyi’nden iyilik hareketi

Lüleburgaz Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Kent Konseyi’nin başlattığı “Sokak Canlıları İçin Meydan Okuyoruz" projesi kapsamında toplanan mamaları can dostlarımızın yoğun olduğu bölgelere bıraktı.
Kent Konseyi’nden iyilik hareketi  

Lüleburgaz Kent Konseyi, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sokakların boş kalması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları yararına “Sokak Canlıları İçin Meydan Okuyoruz" projesi başlatmıştı.

Günden güne büyüyen kampanya aracılığıyla sokak hayvanları için kilolarca mama toplandı. Toplanan mamalar Lüleburgaz Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu tarafından 19 Nisan 2020 Pazar günü 14.00’da köpek popülasyonu yoğun olan bölgelere dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Çalışma Grubumuzun 2018 yılındaki kuruluşundan itibaren yan yana olduğum canım arkadaşlarım ve çalışma grubumuza zamanla dahil olan tüm üyelerimize kendi adıma çok teşekkür ederim. Bugün çok güzel bir gündü.

Ayrıca en büyük teşekkürüm de: Mama desteğinde bulunan herkese ve bu organizasyonda emeği olanlara. Sizler olmasaydınız, biz bugün bu bebekleri doyuramazdık.

Mama beslemelerimiz devam edecek, desteklerinizi her daim bekliyoruz. Ayrıca beslemelerimize katılıp bu duyguyu tatmak isterseniz de kapımız herkese açık. “ diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 20:17 tarihinde yazdırılmıştır.