Salgınla mücadelenin gizli kahramanlarına teşekkür etti

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaattin Güncer, ülkemizde Covit-19 salgınının ilk vakasının görülmesinin üzerinden geçen bir aylık sürenin ardından açıklamalarda bulundu. Güncer, hayatını kaybeden 1769 vatandaşa Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar diledi.
Salgınla mücadelenin gizli kahramanlarına teşekkür etti  

Alaattin Güncer “1769 Vatandaşımıza Allah’tan Rahmet, Hastalarımıza Acil Şifalar Diliyorum”

CHP İl Başkanı Alaattin Güncer, korona virüs salgınının etkilerine değinerek “Ülkemizde ilk Koronavirüs vakası 11 Mart tarihinde görüldü. Bu tarihten 17 Nisan tarihine kadar toplam vaka sayısı 78.546’u görürken 1769 vatandaşımız da hayatını kaybetti. 1769 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Ayrıca, hastanelerde tedavi görmekte olan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını ve evlerine dönmelerini temenni ediyorum.”dedi.

“Bu Süreçte Emeklerine Teşekkür Etmeden Geçemeyeceğiz Kahramanlarımız Var”

CHP İl Başkanı Güncer, bu süreçte özveriyle zaman kavramı olmadan çalışan değerli sağlık çalışanlarına “ Salgına karşı yapılan “Evde Kal” çağrılarına rağmen bizler için çalışanları unutmamız asla mümkün olamaz! Onlar bu sürecin kahramanlarıdır. Bu süreçte özveriyle görevlerini sürdüren, zaman kavramı olmadan halk sağlığı için mücadele eden sağlık emekçilerimize ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz” diyerek teşekkür etti.

Çalışmak zorunda olan diğer meslek gruplarını da unutmayan Güncer “Market çalışanlarımıza, hiçbir işten kaçınmadan çaba sarf eden belediye çalışanlarımıza, ilaç sanayii ve gıda sanayiinde üretime devam eden işçilerimize, eczacılarımıza, siparişlerimizi aksatmadan getiren kuryelerimize, haber alma kaynağımız olan basın emekçilerimize, güvenlik güçlerimize ve bu süreci atlatmamız için gece-gündüz demeden çalışan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 15:07 tarihinde yazdırılmıştır.