Miniklerden videolu “Evde Kal” çağrısı

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, korona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla Lüleburgazlılara işaret diliyle “Evde Kal” çağrısı yaparak video çekti.
Miniklerden videolu “Evde Kal” çağrısı  

Tüm dünyayı saran yeni tip korona virüs salgınının yayılmasını önlemenin yolu yapılan “Evde Kal” çağrılarına ve sosyal mesafe kurallarına uymak. 

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri de Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Öğretmeni Filiz Gülserenler aracılığıyla işaret diliyle “Evde Kal” çağrısı yaparak video çekti.

Yaşanan salgından kenetlenerek kurtulacağımızı ve güzel günler göreceğimizi belirten Sınıf Öğretmeni Emine Özdilek yaptığı açıklamada “ Başta tüm sağlıkçılarımız, bizim sağlığımızı korumak için çalışanlar olmak üzere Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Kurs öğretmenimiz Filiz Gülserenler'e, klibi hazırlayan Bilgisayar Mühendisi yeğenim Mete Aslan'a, değerli velilerime sınıfım olarak çok teşekkür ederim. Sevgili miniklerimi de gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Allah en kısa zamanda da tüm dünya için hastalıksız güzel günler nasip etsin. Hastalar acil şifa bulsun. Koronaya yenik düşenlerin de mekanları cennet olsun.” dedi

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 23:54 tarihinde yazdırılmıştır.