BİRLEŞİK GÜÇ ‘ TEN YARDIM KAMPANYASI

Lüleburgaz’da kendilerine BİRLEŞİK GÜÇ diye bir grup hayırsever kendi aralarında topladıkları bağışlarla yardım kolisi yaptırdılar.
 BİRLEŞİK GÜÇ ‘ TEN YARDIM KAMPANYASI  

         Aralarında CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancı, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Bülent Metin ile birlikte yaklaşık 20 kişinin oluşturduğu BİRLEŞİK GÜÇ yardın kolilerini belirledikleri ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.

Gazetemize açıklamada bulunan BİRLEŞİK GÜÇ ekibi yaptıkları açıklamada; “ Halkımız Corona virüs salgını nedeniyle ekonomik olarak daha zor bir süreç yaşar hale gelmiştir.

    İnsanlarımıza yardımcı olabilme ve sıkıntılarını geçicide olsa hafifletebilmek için kendini sorumlu hisseden dostlarımız ile ‘’BİRLEŞİK GÜÇ’’ grubu adı altında bir araya geldik.

Gönüllü bağışçılarımız ile temel gıdadan oluşan erzak kolisi hazırlayıp ihtiyaç sahiplerini belirleyip,teslim etmeye başladık.

Türkiye’de ekonomik krizin büyüyerek devam edeceğini varsayarak bizler , elimizden geldiğince bu yardımları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bizlere destek olan gönüllü bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

‘’İyilik bulaşıcıdır’’ düşüncesi ile bu sosyal projemizin tüm duyarlı ve sorumluluk sahibi vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz.

Bu süreci hep birlikte dayanışma ile aşacağız.

Bizleri Facebook’tan ‘’BİRLEŞİK GÜÇ’’ grubundan takip edip iletişime geçebilirsiniz.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.” Dediler.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 02:57 tarihinde yazdırılmıştır.