Çiler“Gelecek yalanla inşa edilmez”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun söylediği istifa sürecinde Eski AK Parti İstanbul İl Başkanının AK Partinin tüm il başkanlarının istifa etmeye hazır olduğu yönünde açıklamalarının teşkilat başkanlarını zan altında bıraktığını söyleyerek “ Gelecek Yalanla İnşa Edilmez” dedi.
Çiler“Gelecek yalanla inşa edilmez”  

İl Başkanı Alper Çiler yaptığı açıklamada “Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 15 Nisan sabahı çıktığı FOX televizyon kanalında, kendisinin İstifası süreci zarfında, dönemin İstanbul İl Başkanı olan Selim Temurci’nin “Bütün il başkanları istifa etmeye hazır” şeklinde gerçeği yansıtmayan bir iddia ile o dönemden bu zamana görev alan teşkilat başkanlarımızı zan altında bırakmıştır.

Sayın Başkan ve ekibi şunu iyi bilmelidir;

AK Parti Kırklareli Teşkilatında ne şahsım, ne de hiç bir teşkilat mensubu arkadaşım sizinle beraber istifa etmeyi bir an olsun düşünmedik!!!

Bu ak davanın her mensubunun bildiği bir şey vardır. Bu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan, davanın merkezi AK Parti’dir.

O gün olduğu gibi bugün de sonuna kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Gelecek yalanla inşa edilmez.” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 19:27 tarihinde yazdırılmıştır.