“Yardım kabul edemiyoruz”

Lüleburgaz Engelliler Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamayla Covid-19 salgını nedeniyle dernek binasının kapalı olduğu ve yardım kabul edilmediği belirtildi.
“Yardım kabul edemiyoruz”  

Yapılan açıklamada “Değerli yardımseverlerimiz; Dünya ve ülkemizin içinde bulunduğu Covid19 salgını nedeni ile “Evde Kal” sürecine uygun olarak geçici bir süre ile ikinci el eşya yardımlarınızı dernek kapalı olduğu için kabul edemeyeceğimizi siz değerli yardımseverlerimize belirtmek isteriz.

Ümidimiz ve temennimiz odur ki ulus olarak en kısa sürede bu illetten kurtulup normal hayat akışına en kısa sürede geri döneriz.

Hep birlikte kavuşacağımız sağlıklı günlerde hayat normal akışına döndüğü zaman, Lüleburgaz Engelliler Derneği olarak tekrar ikinci el eşya toplama sürecine siz değerli paydaşlarımızın desteği ile başlayacağız ve bu süreç sizlere sosyal medya ve diğer iletişim kanalları ile bildirilecektir.

Yürüdüğümüz yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli yardım severlerimizle, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.” denildi.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 03:44 tarihinde yazdırılmıştır.