Can dostlarımız için meydan okudular

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, korona virüs nedeniyle boş kalan sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için “Sokak Canlıları İçin Meydan Okuyoruz” projesi başlattı.
Can dostlarımız için meydan okudular  

Sosyal medya üzerinden yürütülen proje hakkında açıklamalarda bulunan Binnur Dinç “Koronavirüs tedbirleri kapsamında nüfusunun yaklaşık yüzde 40’ına sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçemizde sokaklarda aç kalan can dostlarımız için dev bir kampanya başlattık. Bu projemize “Sokak canlıları için Meydan Okuyoruz” adını verdik.

Projemizi sosyal medya üzerinden yürütüyoruz. Yakın arkadaşı tarafından sosyal medya üzerinden kendisine meydan okunan kişi, bir petshop’a giderek sokak hayvanları için mama bağışında bulunuyor. “ dedi.

Projeyle sokak hayvanlarının aç kalmasını engellemek istediklerini belirten Binnur Dinç “Sosyal sorumluluğumuzu harekete geçirip bir meydan okuma projesi başlattık bu sayede halkımızı projemize katarken hem sokak canlarımızı yalnız bırakmamış olup ve hem de bu zor günlerde yerel esnafımıza da destek olmayı istedik. Herkesten biraz empati yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kampanyaya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Tuzcu, Avukat Sibel Pişkin gibi isimler katıldı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 01:59 tarihinde yazdırılmıştır.