İstiklal ve Yıldız Mahallelerinde moral turu

Lüleburgaz İstiklal Mahallesi Muhtarı Ümit Çelikayar ile Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk, korona virüs nedeniyle evlerine kapanan mahalle sakinleri için müzisyenlerle beraber sokak sokak gezerek mahalleliyi eğlendirdi.
İstiklal ve Yıldız Mahallelerinde moral turu  

Türkiye’de korona virüs salgını vakası her geçen gün artarken izolasyonun gerekliliğinden dolayı yapılan “Evde Kal” çağrılarına uyan Lüleburgazlı vatandaşlar, yaklaşık bir aydır evlerinden çıkmıyorlar. Korona virüs günlerinde en çok ihtiyaç duyulan şeylerden biri de vatandaşların moral kazanması. Kurallara uyulan İstiklal Mahallesi’nde Muhtar Ümit Çelikayar, mahalle sakinlerinin moral kazanması amacıyla mahallenin tüm sokaklarını müzisyen bir grup eşliğinde gezdi.

Klarnet, davul, darbuka çalan gruba mahalle sakinleri camlardan ve balkonlardan eşlik ederek alkış tuttu.

Bir Başka moral etkinliği de Yıldız Mahallesi’nde

Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirlere uyan Yıldız Mahallesi sakinlerine moral vermek amacıyla Muhtar Ümit Öztürk te, müzisyen bir grup eşliğinde sokakları dolaştı. "Hepimize Moral Olsun Evde Kal Mahallem" yazılı pankart açan azaları ve orkestra eşliğinde sosyal mesafe kuralına uyarak dolaşan mahalle muhtarı Öztürk, vatandaşlara evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

Mahalle sakinleri de Trakya ezgilerine balkonlarından danslar ve alkışlarla eşlik etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 10:18 tarihinde yazdırılmıştır.