Demet Özcan’a Kırklareli Valiliği’nden destek geldi

Lüleburgaz’da 7 ay önce eşinin geçirdiği iş kazası nedeniyle bilinci kapalı olarak tedavi gören Demet Özcan’ın sosyal paylaşım platformu twitterdan mağduriyetini dile getirdi.
Demet Özcan’a Kırklareli Valiliği’nden destek geldi  

Lüleburgaz’da inşaat ustası Erol Özcan, 7 ay önce iş kazası geçirmiş, elektrik akımına kapılması sonucunda yatağa bağlı kalmıştı. Eşinin mağduriyetini dile getiren 2 çocuk annesi Demet Özcan’a Kaymakamlık destek sözü vermişti.

Erol Özcan’ın çalıştığı firmanın kazayı sigortaya iş kazası olarak bildirmediğini belirten Demet Özcan, 2 Nisan 2020 Perşembe günü sosyal paylaşım platformu twitter’dan bir gönderi paylaşarak mağduriyetini dile getirdi.

Yaşadıkları olayı anlatan ve destek isteyen Demet Özcan tweetinde “ Merhaba ben Kırklareli/Lüleburgaz’da yaşıyorum. 2 çocuğum var, 7 ay önce eşim elektrik akımına kapılarak iş kazası geçirdi ve kaza geçirdiği firma bizimle herhangi bir bağlantıya geçmedi. Herhangi bir gelirim yok eşimin şuan bilinci kapalı, yatağa bağlı. Ben evin giderleri, eşimin fizik tedavi bakımları için çok zorlanıyorum lütfen yardımcı olun” diyerek Haluk Levent ve Ahbap Platformu’nu gönderisinde etiketledi.

Özcan’a çok sayıda destek ve tavsiye mesajları geldi. Kırklareli Valiliği de bunun üzerinde Özcan’la iletişime geçti. Durum hakkında bilgi veren Kırklareli Valiliği tarafından “Kişiyle iletişime geçilmiş olup, Sayın valimizin talimatları doğrultusunda Lüleburgaz Kaymakamımızın tarafından da ziyaret edilen ailemizin medikal ücretleri karşılanmış ve diğer istekleri de ivedilikle yerine getirilecektir. Kendilerine tekrar geçmiş olsun diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 07:29 tarihinde yazdırılmıştır.