Öğrenciler, online konferans sistemiyle derslerine devam ediyor

Lüleburgaz Akım Koleji’nin 2-A Şubesi öğrencileri, zoom online konferans sistemiyle derslerini toplu halde sürdürüyorlar.
Öğrenciler, online konferans sistemiyle derslerine devam ediyor  

Ülkemizin de mücadele verdiği korona virüs tedbirleri kapsamında eğitime 30 Nisan 2020 tarihine kadar ara verilmişti. İlk hafta tatil yapan öğrenciler, ikinci haftadan itibaren derslerine uzaktan eğitimle devam ettiler.

 

Akım Koleji,  öğrencilerin müfredattan geri kalmaması için zoom online konferans sistemi ile eğitim dönemini başlattı. Sınıf öğretmeni Aydın Bilgin, zoom online konferans sistemi ile  Hayat Bilgisi, Türkçe ve Matematik  derslerini yaptıklarını, telekonferansla verilen derslerde öğrencilerin hem evde kalıp kalmadıklarını kontrol  ettiğini  hem de çocukların derse aktif olarak katılmalarını sağladığını söyledi.

 

Sınıf öğretmeni Aydın Bilgin, “Zoom online konferans sistemi, velilerimiz  tarafındanda büyük bir memnuniyetle karşılandı. Öğretmenleri ve diğer arkadaşlarıyla canlı olarak internete bağlanan öğrenciler, derse birebir aktif olarak katılabiliyor. Ders esnasında sorusu olan öğrenciler, öğretmenlerine konularla ilgili soruların yöneltebilirken, bu durum eğitimin sadece okulda değil her yerde verilebileceğini gösterdi” dedi.

 

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 12:20 tarihinde yazdırılmıştır.