LTSO Meclis Üyelerinden Vefa Sosyal Destek Koordinatörlüğüne yardım

Korona virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz günlerde; Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Meclis Başkanı Aytaç Aksoy, Meclis Başkan Vekili Bayram Gümüştekin ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Siyami Aslan öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldı. Başlatılan yardım kampanyasına LTSO Meclis Üyeleri de şahsi olarak aralarında topladıkları nakdi yardımı ve 250 adet gıda kolisi bağışlayarak destek oldu.
LTSO Meclis Üyelerinden Vefa Sosyal Destek Koordinatörlüğüne yardım  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhamı Cebelli “Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu günlerde; hepimizin üzerine düşen bir konu da bu zor dönemde topyekün kenetlenerek ihtiyaç sahibi insanlarımıza yalnız olmadıklarını göstermek, el ele vererek onlara destek olmaktır.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odamız, Kırklareli Valiliğimizin önderliğinde bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmemiz adına kampanya başlattık. Meclis üyelerimiz de kampanyaya nakdi yardım ve gıda kolisi bağışlayarak destek oldular.

Yapılan yardım kolilerini evlerinden çıkamayacak büyüklerimize ulaştıracak, bu önemli adımı hayata geçirerek, Birlik ve beraberliğimizin önemini göstermemizi sağlayan başta Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin olmak üzere tüm valilik çalışanlarına, Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Mustafa Kaya ve tüm kaymakamlık çalışanlarına, Vefa Sosyal Destek Koordinatörlüğüne, bu hususta çalışan herkese ve temizlik malzemesi teminini sağlayan değerli üyemiz KARPA Market Sahipleri Sayın Haluk Yılmaz ve Faruk Yılmaz’a destekleri için odamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. “ diye konuştu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf LTSO

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 01:00 tarihinde yazdırılmıştır.