Hüseyin Tuzcu ve Yeşim Girgin’den örnek davranış

Köknar Kağıt Karton Sanayi Ticaret A.Ş sahibi Lüleburgazlı İş Adamı Halil Türkoğlu, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu ve CHP Lüleburgaz il Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin, korona virüsle mücadele kapsamında Vefa Sosyal destek Grubu’na nakdi yardımlarda bulundu.
Hüseyin Tuzcu ve Yeşim Girgin’den örnek davranış  

Korona virüsle mücadele kapsamında kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, il genelinde sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara STK’ların yapmış olduğu yardımları ulaştırıyor. Bu kapsamda Vefa  Sosyal Destek Grubu’na nakdi ve ayni yardımlar yapılıyor.

Köknar Kağıt Karton Sanayi Tic. A.Ş’nin sahibi Lüleburgazlı İş Adamı Halil Türkoğlu 30 bin TL, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu 3 aylık maaşını ve CHP Lüleburgaz il Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin OSB Yönetim Kurulu Huzur Hakkını Vefa Sosyal Destek Grubu’na bağışladı.

Ayrıca hayırsever bir iş adamı tarafından yapılan bağış karşılığında Kırklareli Devlet Hastanesi ve Lüleburgaz Devlet Hastanesinin acil ihtiyaçları karşılandı. Aynı hayırsever vatandaş tarafından hastanelere kâğıt havlu desteği de yapılacak.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada hayırsever vatandaşlara teşekkür edildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 18:06 tarihinde yazdırılmıştır.