Binnur Dinç “Kimse Üşümesin” projesi için görüşmeler yapıyor

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, “ Bir Hayalim Var, Kimse Üşümesin” projesi için 28 Şubat 2020 Cuma günü Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ile görüştü.
Binnur Dinç “Kimse Üşümesin” projesi için görüşmeler yapıyor  

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Kent Konseyi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Genel Kurulunda açıkladığı ve kabul gören “Bir Hayalim Var, Kimse Üşümesin” Projesi için paydaş olan muhtarlara bilgilendirmek yapmak amacıyla Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu’na bilgilendirme ziyareti yaptı. Binnur Dinç ve Başkan Yavuz İşçioğlu genel kurulla ilgili değerlendirmede bulundu.

Muhtarların bu projenin paydaşı olduğunu söyleyen Başkan Dinç, “Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşların tümüne ulaşmayız ancak muhtarlar mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar hakkında bilgi sahibiler. Bu yüzden muhtarlarımızla bu projede ortaklık yapıyoruz” dedi.

Proje kapsamında Lüleburgaz’da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sıfır ve ikinci el giysileri ücretsiz temin edebilecek.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 21:05 tarihinde yazdırılmıştır.