“Kardeşim Sensin”

Ramazan Yaman Fen Lisesi, “Kardeşim Sensin” projesi kapsamında Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Merkezi’yle kardeş okul oldu. İki okulun öğrencileri 39Burda AVM’de bowling oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.
“Kardeşim Sensin”  

Ortaöğretim Sınav Puanı ile öğrenci kabul eden okullarda öğrenim gören öğrencilerin sosyal sorumluluk ve topluma hizmet noktasında ; sosyal ,kültürel ,ekonomik ,yerel sorunlara ve ihtiyaçlara duyarlı birey olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak ; fedekarlık ,hayırseverlik ve toplumsal değerler gibi farkındalıklarının arttırmak ; kişisel sorumluluk, kardeşlik ,topluma aidiyet duygularını geliştirmek ve hedef kitledeki ihtiyaç sahibi kurum ve öğrencilere maddi ve manevi destek vermek amacıyla , Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı özel  eğitim okulları ile kardeş okul olduğu “Kardeşim Sensin” projesi kapsamında Ramazan Yaman Fen Lisesi ile Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Merkezi kardeş okul oldu.

İki okul öğrencileri ilk etkinliklerini 39Burda AVM’de bowling oynayıp birbirleriyle sohbet ederek gerçekleştirdiler. Öğrencilere okul müdürleri ve öğretmenleri de eşlik etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 16:38 tarihinde yazdırılmıştır.