Lüleburgaz AK Parti’den gazetemize ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat Şahin, dün gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret etti.
Lüleburgaz AK Parti’den   gazetemize ziyaret  

Ziyaret sırasında AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin’e  AK Parti Lüleburgaz İl Siyasi ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurullah Polat,  Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Aslan, İlçe Seçim İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Neşe Kiraz Arıcı, İlçe Tanıtım ve Medya İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuğba Dikener,  İlçe Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Orgun, AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Güncan ve Betül Özdemir de eşlik etti.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin yaptığı açıklamada; “İlçe Yönetim Kurlu olarak görev dağılımımızı yaptık. Çalışmalarına başladık. Önce resmi kurumlara, derneklere ziyaretlerimizi yapacağız. Daha sonra da Lüleburgaz’da mahalleler, beldelere ve köylere inerek vatandaşlarımızı tek tek dolaşıp sıkıntıları dinleyip çözüm getireceğiz” dedi.

 

Gazetemizi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaret nedeniyle AK Parti Lüleburgaz ilçe Başkanı Mücahit Murat Şahin ve Yönetim Kurulu’na teşekkür edip başarılar diledi.

 

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 17:54 tarihinde yazdırılmıştır.