The Exclusive hizmete girdi

Faruk Yalın The Exclusive Micro Kaynak Merkezi, 23 Şubat 2020 Pazar günü Kocasinan Mahallesi Acıçeşme Sokak Güneş Apartmanı Zemin Katında hizmete girdi.
The Exclusive hizmete girdi  

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Ayşegül Coşan’ın 6 yıldır kendisinden hizmet aldığı Faruk Yalın, Ayşegül Coşan’ın teklifiyle Lüleburgaz’a taşınarak Lüleburgaz’a yeni bir işletme kazandırdı. Çocukluk çağında iş yaşamına atılan Faruk Yalın, 21 yıllık profesyonel deneyimini Lüleburgaz’a taşıdı.

Faruk Yalın ve ortağı Ayşegül Coşan tarafından 23 Şubat Pazar günü resmi açılışı gerçekleştirilen salonda 7 kişilik alanında uzman ekiple beraber saç uzatma, micro kaynak, medikal kaynak, renklendirme işlemleri, profesyonel pedikür hizmetleri, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik gibi hizmetler veriliyor.

Açılışa yoğun ilgi

Salonun açılışına Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, iş adamları, Lüleburgazlı kuaförler ve şehrimizin tanınmış simaları katılım gösterdi.

“Lüleburgaz’a level atlatmaya geldim”

İstanbul dahil Türkiye’nin birçok yerinde çalışan Faruk Yalın, 21 yıllık profesyonel iş deneyimini Lüleburgaz’a taşıdı. Genç yaşına rağmen uzun yıllardan beri sektörde yer alan Faruk Yalın “Lüleburgaz’a level atlatmaya geldim” dedi.

Miss Wolla ekibinden destek

The Exclusive’in profesyonel kadrosuna ek olarak İstanbul’da hizmet veren Kalıcı Makyaj ve Tattoo Eğitmeni Erdal Kayacık’ın profesyonel ekibi Miss Wolla’da destek verecek. Miss Wolla ekibi haftanın 2 veya 3 günü The Exclusive’de Lüleburgazlı bayanlara protez tırnak, kalıcı makyaj ve ipek kirpik hizmeti verecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Faruk Yalın “Lüleburgazlı bayanlara daha iyi hizmet verebilmek için Ayşegül Hanımın aracılığıyla buraya geldim. Kendisini 6 senedir tanıyorum. Güzel bir ortaklık kurduk ve salonumuzu hizmete açtık. Lüleburgaz’a hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 20:09 tarihinde yazdırılmıştır.