Elektrik çarpması sonucu yatağa bağlı kaldı

Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi sakinlerinden Erol Özcan, geçtiğimiz Ekim ayında geçirdiği iş kazası sonucu yatağa bağlı kaldı.
Elektrik çarpması sonucu yatağa bağlı kaldı  

Babaeski’de bulunan bir beton firmasında çalışan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Erol Özcan’ın hayatı beton dökme makinesinin elektrik akımına kapılmasıyla alt üst oldu. Beton dökme işlemi sonucunda makinenin hortumunun elektrik hattına temas ettiğini görmeyen Özcan, hortuma dokunduğu anda elektrik akımına kapıldı. Kaza sonrası elektrik akımına kapılan Özcan, ambulansla Babaeski Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbi yoldayken duran ve uzun süre sonra tekrar çalıştırılan Özcan, buradan da Balkan Hastanesine kaldırıldı.

Yaşadıkları olayla ilgili açıklama yapan Erol Özcan’ın eşi Demet Özcan “Şirket bize hiç ulaşmadı. Geçmiş olsun mesajı bile atmadı. Şu an tamamen bilinci kapalı. Yüzde 100 yatağa bağlı. Gözlerini oynatıyor ama herhangi bir bilinçli şekilde bakmıyor. Belli noktalara bakıyor. Sadece bakışı var. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maaşım yok. Hiçbir gelirim yok. Eşim zaten inşaat işi yapıyordu. Günlük işlerde çalışıyordu. Böyle olunca da kaldı” diyerek yalnız bırakıldıklarını ve şirketin kendilerine ulaşmadığını belirtti.

Tek isteğinin eşinin iyi bir hastanede tedavi olması olduğunu söyleyen Demet Özcan “Benim tam olarak istediğim ilk başta eşimin iyi bir hastanede tedavi olması. En çok istediğim şey bu. Onun için de benim herhangi bir gelirim yok. Şu anda bana birazcık eşimin ailesi yardım etti. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Allah büyük. Yardım yapmak isteyen olursa sevinirim” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 01:56 tarihinde yazdırılmıştır.