Kepirtepe Bilek Güreşi Takımı İl Seçmelerine katıldı

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Bilek Güreşi Takımı, Kırklareli’nde yapılan Bilek Güreşi İl Seçmenlerinde 5 birincilikle döndü.
Kepirtepe Bilek Güreşi Takımı  İl Seçmelerine katıldı  

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi 2020 Okul sporları Bilek Güreşi İl seçmelerinde A grubunda Ezgi Ceyda Güzey 60 kg da sağ ve sol kolda 1.  Sıla Asya Tezcan 65 Kg da sağ ve sol kolda 1., Eren Özturan 55 Kg da sağ ve sol kolda 1. oldu.

Yine Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Bilek Güreşi takımından Serdar Doğan 70 kg da sağ ve sol kolda 3., B grubunda Vuslat Erkorkmaz 60 kg da sağ ve sol kolda 1., Ezgi Çetin 60 Kg da sol kolda 2. sağ kol da 3. , Mert Yiğit Çalışkan 75 Kg da sağ ve sol kolda 1. oldu.

 Bilek güreşi çalıştırıcısı Cem Aktan yaptığı açıklamada; “ Beş tane öğrencimiz birinci olarak grup elemelerine katılmaya hak kazanmıştır. B grubu sporcular 14-15 Martta Düzce’de  ve A grubu sporcular 28-28 Mart 2020 Karabük'te yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızın burada da başarılı olup Türkiye Şampiyonasına katılacaklarına inanıyorum ” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 03:40 tarihinde yazdırılmıştır.