Lüleburgaz HEM sporcu gençler yetiştiriyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi(HEM) tarafından Büyükkarıştıran’da açılan tekvando kursunda eğitim gören sporcular, Kırklareli’nde katıldıkları turnuvada 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
Lüleburgaz HEM sporcu gençler yetiştiriyor  

Gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerini sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak durmak için spor kursları açan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından Büyükkarıştıran’da ikamet eden sporcular için taekwondo kursu açıldı.

Lüleburgaz HEM Eğitmeni Antrenör Osman Demirel’in çalıştırdığı sporculardan Yiğit Ortacı 57 kilogramda Yıldız Erkekler kategorisinde ve Mehmet Berke Bayrak 78 kilogramda Genç Erkekler kategorisinde altın madalya kazanırken Şevval Kurugöl 68 kilogramda Genç Bayanlar kategorisinde ve Enes İsmail Gürçay 41kilogramda Yıldız Erkekler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirten Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan “ Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak sporun her dalında gençlerimizi yönlendirmeye devam edeceğiz. Sporcularımızı ve eğitimcimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 18:51 tarihinde yazdırılmıştır.