23 Nisan toplantıları devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 29. düzenlenecek olan Uluslararası Çocuk Şenliği için 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Turkuaz Toplantı Salonunda koordinasyon toplantısı yapıldı.
23 Nisan toplantıları devam ediyor  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleşen toplantıya; okullar, kreşler,  halk oyunları, dans, bale, jimnastik ve karate başta olmak üzere çocuk şenliğinde sahne alacak diğer tüm grupların temsilcileri katılım sağladı.

Organizasyonda 113 ekip sahne alacak

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda 20-24 Nisan arasında gerçekleşecek şenlikte sahne alacak olan 113 ekibin kurası çekilerek, çocuk şenliğinde yer alacak ekipler, ve hangi gün ve saatte sahne alacakları belirlendi.

 “Her şey çocuklarımız için”

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer koordinasyon toplantısında bir açıklama yaparak “Bugünkü koordinasyon toplantımızın amacı 29. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliğimizi en güzel ve en demokratik şekilde koordine etmektir. Çocuk şenliğimizde sahne alacak 113 ekibimiz ve binlerce çocuğumuz bulunuyor.

Bu nedenle her adımımızı planlayarak atıyoruz. Ayrıca çocuk şenliğimizde aktif görev alacak okullarımız, kreşlerimiz, gösteri gruplarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte objektif kararlar alıp bu kararları uygulamaya koymak istiyoruz. Belediye olarak başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Murat Gerenli olmak üzere çocuk şenliği etkinliklerimizi çok önemsiyoruz. Tüm bunları geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için yapıyoruz. Her şey çocuklarımız için” diye konuştu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 17:32 tarihinde yazdırılmıştır.