Kırklareli AK Parti’de Tanzer Koç sesleri

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı’nda Mayıs veya Haziran aylarında yapılması planlanan AK Parti Kırklareli İş Kongresi’nde AK Parti Lüleburgaz eski ilçe Başkanı Tanzer Koç’un aday olacağı konuşulmaya başlandı.
Kırklareli AK Parti’de  Tanzer Koç sesleri  

Edinilen bilgiye göre Kırklareli’nde siyasetin merkezinin Lüleburgaz’a kaydığını gören AK Parti’nin Kırklareli genelindeki kurmayları AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın da Lüleburgaz’da kaymasının partiye güç katacağı kararına varıldı.

 

Bununla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan AK Parti’nin emektarları; “AK Parti Lüleburgaz önceki dönem ilçe Başkanı Tanzer Koç, 15 Temmuz sürecini Lüleburgaz’da çok iyi bir şekilde yönetti. 2014 yılı yerel seçimlerinde Lüleburgaz’da 3. sıraya gerileyen AK Parti’yi 2019 yerel seçimlerinde tekrar ikinci sıraya çıkarttı. AK Parti’nin  Türkiye genelinde iktidar partisi olduğunu Lüleburgaz’a hissettirdi. Aynı başarının Kırklareli genelinde de olması gerekir. Artık Kırklareli siyaseti Lüleburgaz ekseninde dönmeye başladı. CHP’nin Kırklareli İl Kongresi’nde Lüleburgaz’dan iki il başkan adayının çıkması da bunun göstergesi.  Bu nedenle AK Parti Kırklareli İl Başkanı’nın da Lüleburgaz’dan olması gayet doğal. Tanzer Başkan yeter ki aday olduğunu açıklasın. Yanındayız” dediler.

 

AK Parti içinde yaşanan bu gelişmelerle birlikte AK Parti Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Tanzer Koç’un adaylıkla ilgili bir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

 

Ertan BAYER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 23:41 tarihinde yazdırılmıştır.