Münevver Ardagül’den veda konuşması

CHP Lüleburgaz Eski Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül, 9 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleşen CHP Kadın Kolu Kongresi’nde veda konuşması yaptı.
Münevver Ardagül’den veda konuşması  

Görevi bırakan Lüleburgaz’ın sevilen başkanı Münevver Ardagül yaptığı açıklamasında “ Benim yürekleri, gönülleri güzel Cumhuriyet Halk Partisi, geniş ailem. Kongremizin herkese hayırlı olmasını dilerim. Görevimi tamamlamış bulunuyorum. Ülkemize Cumhuriyet Halk Partisinin sıradan bir neferi olarak görev yapmaya Atatürk’ün çağdaş kadınları ile kol kola olmaya devam edeceğim. Görevi devir etmeyi bir veda değil benim için yeni bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Başkanlığım süresince seçim süreçlerini, referandum süreçlerini, ülkede artan kadın cinayetlerini, tecavüzleri, toplumsal cinsiyet sorunları, yoksulluk, yolsuzluk, doğal afet ve daha birçok gündem oluşturan konularda mücadele verdik. Bu mücadeleyi verirken yeni hedefleri ile partimiz adına çıtayı yükseltecek çalışmalara yönetimimle birlikte imza attığımızı düşünüyorum. Benim için önemli olan kadın olmaktır. Çünkü kadın annedir, kadın üretendir, koruyandır, güzelleştirendir. Siyasetinde ülkenin içinde bulunduğu bu olumsuzluklardan çıkışı altı oku yakasına değil kalbine kazıyan Atatürk’ün düşüncelerini beynine kazıyan kadınlardır.

Bizler CHP İlçe Kadın Kolları adıyla tanımlanan kısıtlı alanlar da değil sahada halkla birlikte olduk. Bir kez daha yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben bayrağı başka bir arkadaşıma devrediyorum diyebilmenin gururu ile sahalarda üretmeye devam edeceğim. Ülkede çözülmesi gereken çok sorun var ama bu sorunları çözecek cesarete sahip çok kadınlarımız var. Bizler o cesur kadınlar olarak siyasette temiz kalmaya özen göstereceğiz. Ötekileştirmeden, dedikodulardan uzak düşünce mücadelesini veren özgür kadınlar olarak CHP saflarında adalet yürüyüşümüz devam edecek. Gücümü ailemden, inancımı başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere CHP’den alarak çıktığım bu yolda Kadın Kolları başkanlığı sürecimde yaptığım çalışmalarımı bundan sonra CHP’nin bir aile üyesi olarak devam ettireceğim.

CHP için dün de vardım, bugün de varım, yarın da olacağım. Başkanlık yaptığım süreçte her zaman yanımda olan İlçe Başkanlarım, Belediye Başkanım, Milletvekillerim, Gençlik Kollarım ve değerli parti üyelerime çok teşekkür ederim.

Son olarak Kadın Kolları adaylık planlamasında tek adayla uzlaşıp anlaşarak İlçe Başkanım Devrim Gündüz’e ve Güzeri Yılmazoğlu’na bu şeffaf çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Atam sen rahat uyu, açtığın yolda gösterdiğin hedef emin ellerde. Kadın olmadan devrim olmaz devrim olmadan kadın kurtulmaz” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 12:35 tarihinde yazdırılmıştır.