İl Başkan Adayı Özgür Kaya; “Kırklareli’nin birinci yapmak için adayım”

CHP Kırklareli İl Başkan adayı Özgür Kaya, “Kırklareli CHP’yi Türkiye genelinde birinci yapmak için adayım.” Dedi.
İl Başkan Adayı Özgür Kaya;  “Kırklareli’nin birinci yapmak için adayım”  

Lüleburgazlı delegelerin Kırklareli’nde önemli bir güce sahip olduğunu ve Lüleburgaz’ı bölmek isteyenlere en iyi cevabı vereceğini de belirten Özgür Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “2015 yılında ilk adaylığımızda partimizin yüzü biraz sola, biraz emeğe ve biraz daha sokağa çevireceğimizi söyleyerek seçimlerdeki başarının halkla birlikte, halkın içinde olmakta olduğunu vurgulamıştık. Göreve geldikten sonra Lüleburgaz’da düzenlediğimiz görkemli 1 Mayıs, her köyümüzde binlerce insanımızla kurduğumuz yer yüzü sofraları, partimize kazandırdığımız seçim otobüsü, üyelerimiz ve delegelerimiz ile birlikte halkımızın takdirini toplamıştı.

Düzenlediğimiz Ergene Mitingi ile halkın sağlık sorunlarına, 90 Trakyalı Eylemi ile İş, Aş, Adalet’e sahip çıktığımızı göstererek partimizin kamuoyunda büyük bir desteğe kavuşmasını sağlamıştık. Bunlar gibi yapılan onlarca eylem ve etkinlik, 2017 yılındaki aday olduğumuz ikinci kongrede bizim tekrar göreve seçilmemizi sağladı. İkinci dönemde başlattığımız Şeker Vatandır, vatan Satılamaz Yürüyüş, Miting ve protestoları halkımızın tamamının desteğiyle çiğ gibi büyüyerek Türkiye’nin en önemli gündem maddesi haline geldi.

Bu süreçte erken genel seçimde ve Belediye seçiminde halkımız partideki bu değişim ve dinamizmi görerek Lüleburgaz’daki 4 Belediyenin tamamını, Belediye meclisini  %90’ını, 5 İl Genel Meclisinin dördünü, Belediye Başkanlığını ve Milletvekilliğini %70’e yakın oy oranıyla Cumhuriyet Halk Partisinin kadrolarına emanet etti.

6’sı işçi-emekçi, 4 köylü-çiftçi  ve 3 emekli kadrosuyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz ilçe Örgütü halkla birlikte siyaset yapmış olmasının ödülünü seçmenden almış oldu. Bugün aynı inanç ve heyecanla, Kırklareli’nde kaybedilen 8 Belediyenin 5’ini ve 5 Beldeyi Cumhuriyet Halk Partisine kazandırmak için Kırklareli İl Başkan Adaylığı çalışılmalarına başlamış bulunmaktayız. Her delegemizle tek tek görüşerek, Pehlivanköy’den Vize’ye, Kofçaz’dan Lüleburgaz’a, Kırklareli’nde her yerindeki sorunları teker teker tespit ederek çözüm yollarını aramaktayız.  Parti içindeki ayak oyunlara bakmadan, önümüzü kesmeyi çalışanlara aldırmadan, ihanetlere gülüp geçerek yolumuza devam ediyoruz. Trakya’nın Türkiye’nin umudu bilerek, Trakya’da bir daha hiçbir seçimi kaybetmemek için örgütümüzle birlikte delegelerimizin desteği ile Kırklareli’ni seçimlerde Türkiye birincisi il haline tekrar getireceğiz. Lüleburgaz’ı bölmeye çalışanların cevabını daha önce veren delegemiz bu kutlu davada herkese gereken cevabı tekrar verecek ve parti bayrağımızı hep birlikte daha yukarılara taşıyacaktır.”

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 12:46 tarihinde yazdırılmıştır.