Lüleburgaz’ın ilk güzellik akademisi açıldı

Lüleburgaz’da hizmet veren Elenora Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Hülya Aziz Işık, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Özel Hülya Aziz Güzellik Akademisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Lüleburgaz’ın ilk güzellik akademisi açıldı  

Lüleburgaz Lisesi karşısında açılışı gerçekleştirilen Lüleburgaz’ın ilk güzellik kursunda kursiyerler, alanında uzman kişiler tarafından verilecek 2 aylık eğitimin ardından estetisyenlik sertifikasına sahip olacaklar.

Lüleburgaz’ın ve Trakya’nın ilk güzellik kursu olma özelliği taşıyan Hülya Aziz Güzellik Akademisi’nin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın eşi Belgin Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin eşi Aysu Gerenli, Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman, Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Yüksel Akın, Ünlü Yönetmen Adem Kılıç, Çevreci ve Aktivist Hakan Dedeoğlu, Trakya Oda Orkestrası Şefi Alper Çam ve Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Trakya Oda Orkestrası üyelerinin enstrümanlarıyla renk kattığı açılıştan önce konuşma yapan Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Yüksel Akın; Lüleburgaz’ın ilk güzellik kursunu açtığı için Hülya Aziz’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Güzellik Akademisi’nde teorik ve pratik eğitimlerin verileceğini belirten Güzellik Uzmanı Hülya Aziz Işık “ Bugün burada açılışını yapmış olduğumuz Özel Hülya Aziz Güzellik Akademisi’nde kapsamlı bir eğitim programı verilecek; güzellik uzmanlığı eğitimi tamamlandığında ise MEB onaylı uluslararası bir diplomaya sahip olacaklar. Profesyonel eğitmenler tarafından teknolojik imkanlardan yararlanarak teorik ve uygulamalı eğitimler verilecektir. Uzman kadrosuyla beraber Trakya’da da bir ilki gerçekleştirmiş olacak. İşinde uzman estetisyenler, mezun olduktan sonra iş imkanları da sağlanacaktır. Lüleburgaz’ımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 05:01 tarihinde yazdırılmıştır.