Kırklareli’nin Lezzetli ve Keyifli Yaşamı İstanbul’da…

Kıkrlareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, Kırklareli’ne bağlı Demirköy İlçesinde Istranca Ormanları’nda bulunan, lezzetli ve keyifli bir yaşam felsefesi ile ilimizin doğal zenginliklerini, organik lezzetlerini dünyaya tanıtan Polivor Çiftliği’nin İstanbul İstinye’de faaliyete geçirdikleri Polivor Çiftliği Restoran & Şarküteri’nin açılışına katıldı.
Kırklareli’nin Lezzetli ve Keyifli Yaşamı İstanbul’da…  

Açılışta konuşma yapan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli’nde Bulgaristan sınırına yakın Istranca Ormanları’nda bulunan Polivor Çiftliği’nin 300 yıllık bir geçmişi olduğunu söyledi.

 

2011 yılında yeniden hayata geçirilen Polivor Çiftliği’nin  organik tarım ve eko turizm yapılan ödüllü bir çiftlik olduğunu de belirten Valis Osman Bilgin; “Bu çiftlik Kırklareli’ne, bölgemize ve ülkemize eko-turizm ve gastronomi konularında hizmet sunuyor. İstinye Parkta açılan Restoran & Şarküteri ile ilimizin çeşitli süt ve şarküteri ürünlerini, Polivor’un geliştirdiği özel pizzalar,  burgerler ve Trakya’nın efsane kuzu kıvırcık tandırı gibi bir çok doğal lezzete herkes kolayca erişebilecek” dedi.

Vali Bilgin, ilimizin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan Polivor Çiftliği sahiplerine teşekkür ederek İstinye Parkta açılan Restoran & Şarküteri’nin hayırlı olmasını temenni etti.

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf: Kırklareli Valiliği

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 08 Mayıs 2024, 22:50 tarihinde yazdırılmıştır.