Belediyenin aylık bülteni çıktı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından belediyenin etkinlik ve projelerinin yer aldığı Lüleburgaz isimli aylık bültenin birinci sayısı dağıtıma çıktı.
Belediyenin aylık bülteni çıktı  

Belediye tarafından yapılan etkinlik ve projeleri Lüleburgaz halkına duyurmak amacıyla hazırlanan bültenin ilk sayısı çıktı.

 İlk sayısında Ocak ayının etkinliklerinin yer aldığı derginin, her ay çıkarılması planlanıyor.

Derginin ilk sayısı olan Ocak ayı bülteninde Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı lansman programı, yılbaşı gecesi etkinlikleri, Başkan Gerenli’nin Duru Türkmen’i makamında ağırlaması, Çocuk Meclisi, altyapı çalışmaları, depremzede vatandaşlar için Lüleburgaz Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası gibi haberler yer alıyor.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Lüleburgaz isimli aylık bülteninin İmtiyaz Sahipliği’nin Lüleburgaz Belediyesi Adına Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli , Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Lüleburgaz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Cem Sain yapıyor.

Aylık bültenin Yayın Kurulu’nda Lüleburgaz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli  Macit Yenice, Serkan Ölmez,  Sercan Topçular,  Deniz Kılıç yer alırken Hukuk Danışmanlığı’nı Avukat Özgür Sert yapıyor.

İletişim adresi Özerler Mahallesi Halk Sokak No: 1 Lüleburgaz olan Belediye Aylık Bülteni  Arcadia Ajans tarafından aylık bin adet basıldı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 00:33 tarihinde yazdırılmıştır.