Başkan Adayı Kurtuluş’tan İYİ Parti üyelerine kongre daveti

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Lüleburgaz Kongresi öncesinde heyecan arttı.
Başkan Adayı Kurtuluş’tan  İYİ Parti üyelerine  kongre daveti  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıkladıktan sonra Lüleburgazlılardan büyük ilgi görev İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Nurdan Aksakal Kurtuluş, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret edip açıklamada bulundu.

 

Başkan adayı Kurtuluş yaptığı açıklamada  şunları söyledi; “İYİ Parti içerisinde birlik ve dirlik sağlamak için İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na aday oldum. Ekibimle birlikte göreve geldiğimiz taktirde İYİ Parti’nin Lüleburgaz’da ki gücünü daha arttıracağız. Lüleburgaz’da parti ayrımı yapmadan tüm Lüleburgaz halkını ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunlarını ilgili kurumlara ileteceğiz. Amacımız İYİ Parti’yi Lüleburgaz’da söz sahibi bir kurum haline getirmektir. Bunun gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Telefonlarımızı akşam eve gidince saat 19.00’da kapatıp  kapı girişinde  bırakmayacağız. Bu nedenle partimizin Kongresi çok önemli İYİ Parti’ni Lüleburgaz’da bulunan tüm üyelerini,  delegelerini ve Lüleburgaz halkını bu kongreye davet ediyorum” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 10:46 tarihinde yazdırılmıştır.