Meslek Yüksekokulu yetkililerinden Cihan Erdem’e ziyaret

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu yetkilileri 31 Ocak 2020 Cuma günü Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i makamında ziyaret etti. Görüşmede kurumlararası işbirliğinin artırılması ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili yapılacak çalışmalar konuşuldu.
Meslek Yüksekokulu yetkililerinden Cihan Erdem’e ziyaret  

KLÜ Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bora Aslan ve Yüksekokul Sekreteri Gürcan Üzrek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Cihan Erdem’e tebrik ziyaretinde bulundu. Aslan ve Üzrek gerçekleştirdikleri ziyarette Müdür Cihan Erdem’e yereldeki projelerinden, Danışma Kurulları ve ÖSYM Başvuru Merkezi’nden bahsetti.

KLÜ Meslek Yüksekokul’un ve Kırklareli Üniversitesi’nin Rektörlük bünyesinde lise öğrencilerine tanıtılması için çalışmalar yapıldığını aktaran Yüksekokul Müdürü Bora Aslan ve Sekreteri Gürcan Üzrek teknoloji bağımlılığı konusunda yaptıkları çalışmaları aktardı. Halkın teknoloji bağımlılığı konusunda bilgiye kavuşması için anketlerle çalışmalar yapılacağının konuşulduğu görüşmede yeni dönemde kurumlararasında işbirliğinin artırılacağı da ifade edildi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 16:50 tarihinde yazdırılmıştır.