Gönüllü Anneler depremzedeler için birlik oldu

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahiplerine yardım etme amacıyla CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül ve Gökçe Yeşil öncülüğünde kurulan Gönüllü Anneler grubu, depremzedeler için yardım toplayarak deprem bölgesine ulaşmasını sağladı.
Gönüllü Anneler depremzedeler için birlik oldu  

Lüleburgaz’da yardımsever vatandaşlardan topladığı kıyafet, oyuncak gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak gönüllere giren Gönüllü Anneler grubu, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından vatandaşların yaralarını sarmak için birlik oldu.

Sosyal medya üzerinden hızla büyüyen ve ihtiyaç sahiplerine ettiği yardımlarla yüreklere dokunan Gönüllü Anneler, geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından depremzedeler için yardım toplayarak yardımları Lüleburgaz Belediyesi’ne iletti. Toplanan yardımların tümü belediye personeli tarafından TIR’lara yüklenerek deprem bölgesine ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Münevver Ardagül “Tüm güzel yürekli yardımsever insanlarımızdan Allah razı olsun. Bu sabah itibariyle bizlere yolladığınız deprem bölgesine gönderilmek üzere yardımlarınızı Lüleburgaz Belediyemize teslim ettik. Birlikten kuvvet doğar. İyilik bulaşıcıdır” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 13:38 tarihinde yazdırılmıştır.