Vali Osman Bilgin’den Lüleburgaz ziyareti

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 24 Ocak 2020 Cuma günü (dün) Lüleburgaz’ı ziyaret etti.
Vali Osman Bilgin’den Lüleburgaz ziyareti  

Ziyaretine Lüleburgaz’da geçtiğimiz günlerde çıkan silahlı çatışmada vurularak yaralanan polis memuru Mümin Kula’yı ziyaretler başlan Vali Osman Bilgin, Cuma namazını Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kıldı.

Buradaki cenaze namazına da katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, daha Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğü’nde bir toplantı yaptı.

 

Toplantıya Kırklareli Valisi Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz,  Kırklareli İl Emniyet Müdürü Selçuk Çengeloğlu, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Erol Özgür, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen, Lüleburgaz Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, Lüleburgaz Kızılay Başkanı Mustafa Gamsız, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Lüleburgaz Kent Konseyi temsilcileri, oda ve dernek başkanları katıldı.

 

Toplantı da Lüleburgaz’da  bulunan  içkili eğlence mekanları görüşüldü. Toplantının ilk 15 dakikası basına açık olurken daha sonra basına kapatıldı. Alınan kararların toplantı sonrasında açıklanacağı belirtildi.

 

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 00:08 tarihinde yazdırılmıştır.