7 Kocalı Hürmüz Büyükkarıştıran’da sahnelendi

Oynandığı her oyun seyirci rekorları kıran Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları Grubu’nun 7 Kocalı Hürmüz oyunu Büyükkarıştıran’da sahnelendi.
7 Kocalı Hürmüz Büyükkarıştıran’da sahnelendi  

Amatör tiyatrolarda en çok oynanan tiyatro oyunu olan 7 Kocalı Hürmüz oyunu, Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından 21 Ocak 2020 Salı günü Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran ilçesinde sahnelendi.

Lüleburgaz’da oynadığı oyunlarla seyirci rekoru kıran, Başroldeki Hürmüz karakterini Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç’in canlandırdığı tiyatro grubu, Büyükkarıştıran Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahne alarak gösterilerini belde halkının beğenisine sundu.

2019 yılının Kasım ve Aralık aylarında Lüleburgaz seyircisi ile oyunu buluşturan grup, Şişli’de de perde açmış ve yüzlerce tiyatro seyircisinin karşısında oyunu sahneye koymuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca “  7 Kocalı Hürmüz Büyükkarıştıran Beldesinde seyircisine muhteşem bir gece yaşattı. Kendilerini kutluyor,i başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:24 tarihinde yazdırılmıştır.