Gönüllü anneler yüreklere dokunuyor

Lüleburgaz’da gönüllü anneleri birleştirerek ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu, topladıkları ev eşyalarıyla Durak Mahallesi’nde ikamet eden ancak yaşadıkları evde birçok eksiği bulunan ailenin eksiklerini tamamladı.
Gönüllü anneler yüreklere dokunuyor  

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül ve Gökçe Yeşil öncülüğünde kurulan ve sosyal medya üzerinden kısa süre içerisinde gönüllü bireyleri buluşturan topluluk, Durak Mahallesi’nde yaşayan ancak evlerinde birçok eksiği olan aileye yardım eli uzattı.

Daha önce Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklara yardımsever ailelerin hediyelerini ulaştırarak çocukların mutluluğuna ortak olan Ardagül ve Yeşil bu kez Lüleburgazlı ailelere yardım eli uzattı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Münevver Ardagül “Bugün Durak Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ailemiz için kolları sıvadık. Evlatlarının ve anne-babanın yüzünü bir parça gülümsetebildiysek ne mutlu bize. Başta yardım eli uzatan, tereddüt etmeden bize eşyalarını gönderen tüm gönüllü yardımsever ailelerimize, Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli’ye, Durak Mahallesi muhtarımıza, eşyaları taşımada yardım eden belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız. Birlikten kuvvet doğar” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 04:02 tarihinde yazdırılmıştır.