CHP’de 2 isim adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından 20 Ocak 2020 Pazartesi günü haftalık parti toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Güzeri Yılmazoğlu İlçe Kadın Kolu Başkanlığına, Koray Lütfü Kozar ise İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına adaylığını açıkladı.
CHP’de 2 isim adaylığını açıkladı  

Parti Binasında gerçekleştirilen toplantıya Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, CHP İlçe Örgütü, Gençlik Kolları üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşma yapan CHP Lüleburgaz Eski Kadın Kolu Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, geçmiş dönemlerde partiye hizmetlerde bulunduğunu söyleyerek, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Partililere kendini tanıtan Yılmazoğlu, Türk kadınının Batı Avrupa’da ki birçok ülkeden daha önce haklar elde ettiğini ifade ederek “Türk kadını ne yazık ki günümüzde yeterli düzeyde temsil edilemiyor. Hedefim partimizi daha ileri taşımaktır. Köylerimizde kadın üyelerimiz yok denecek kadar az ya da yok. Kırsal kesimde ve kent merkezinde toplantılar yaparak, partimizi anlatarak CHP’ye daha fazla kadın kazandırmak istiyorum.  CHP devletimizi kuran partidir. Yolumuz yüce önderimiz Atatürk’ün yoludur. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Gençler tek adayda birleşti

CHP’li gençler tek aday üzerinde birleşerek mevcut Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar”ı aday gösterdi. Kürsüden partililere seslenen Kozar “İki yıl önce göreve geldiğimizde genç yoldaşlarımızla birbirimize söz vermiştik. Ayrışmayacağı, hep birlikte başaracağız diye söz vermiştik. İki yıl boyunca bir elimizde Türk Bayrağı bir elimizde CHP’nin bayrağıyla durmadan çalıştık. Soğuk sıcak, yağmur-çamur demeden çalıştık. Dün olduğu gibi bugün de yine sadece siz değerli aileme inanarak genç yoldaşlarımın mutabakatı ile aynı onur, gurur ve kararlılıkla Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği yoldan bir an bile ayrılmaksızın CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 17:37 tarihinde yazdırılmıştır.