Tuna Çetin İnşaat’tan; “Ev alana düğün hediye ”

Lüleburgaz’da Sokullu Camii karşısında İstanbul Caddesi Kubbeler Altı Belediye Meclis Salonu yanında bulunan 26 yıldan beri hizmet veren Tuna Çetin’in sahibi olduğu Tuna Çorba Köfte ve Ciğer Salonu Lüleburgazlılar’a hala hizmet etmeye devam ediyor.
Tuna Çetin İnşaat’tan; “Ev alana düğün hediye ”  

Bundan yanında yaklaşık 10  yıl önce Edirne Bayırı’nda bulunan Çağla Garden Düğün Salonu’nu hizmete sokan İşadamı Tına Çetin, yaklaşık 5 yıl önce de inşaat sektörüne girmişti.

 

Tuna Çetin İnşaat olarak yaptığı evlerle Lüleburgazlılar’a huzur ve konforu bir arada sunan Tuna Çetin İnşaat yaklaşık iki yıldan beri yaptığı “EV ALANA DÜĞÜN HEDİYE”  kampanyası ile evlenen çiftleri sevindirirken, kendisinden ev alan ve sünnet düğünü yapmak isteyenlere de düğün hediye ediyor.

 

Tuna Çetin İnşaat’tan ev alanlara  EV ALANA DÜĞÜN HEDİYE  kamapanyası sunarak  Çağla Garden Kır Düğün Bahçesi  ücretsiz düğün yapan  İşadamı Tuna  Çetin bu kampanyası ile özellikle yeni evlenen çiftlerden, oğluna veya torununa sünnet düğünü yapmak isteyen ailelerinden büyük beğeni alıyor.

 

”Tuna Çorba Köfte ve Ciğer Salonu, Çağla Garden Düğün ve Kır Bahçesi ile Tuna Çetin İnşaat  sahibi Tuna Çetin yaptığı açıklamada, “1993 yılından bu yana Lüleburgaz’da Tuna Çorbacısı olarak hizmet veriyorum. 1985 yılında başladığım işte 1993 yılına kadar Kibar Usta’nın yanında çalıştım. 1993 yılında bugün ki yerimiz olan Çorbacı Tuna’yı açtık. 26. Yılımızı doldurduğumuz dükkanımızda müşterilerimize en iyi hizmeti, kaliteyi vermeye devam ediyoruz. Bunun yanında 2010 yılında Çağla Garden’ı 2015 yılında da Tuna Çetin inşaat faaliyete soktuk.  Şimdi iki yıldan beri yaptığımız EV ALANA DÜĞÜN HEDİYE   kampanyası ile bizden ev alan çiftlerin düğününü,  bizden ev alanların çocuğunun veya düğünü biz yapıyoruz. Bu kampanyamıza bu yılda devam etmeyi düşünüyoruz. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen bizden ev aldıktan sonra bir yıl içinde yaptığımız zaman evlenme düğününü ya da çocuklarını veya torunlarının sünnet düğününü ücretsiz olarak biz yapıyoruz.” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 18:21 tarihinde yazdırılmıştır.