Edirne ve Tekirdağ’da var Lüleburgaz’da neden yok ?

Trakya’da Edirne ve Tekirdağ’a vatandaşların lehine bir çok yatırım ve hizmet yapılırken Lüleburgaz Trakya’nın tam ortasında olmasına rağmen bunlardan mahrum kalıyor.
Edirne ve Tekirdağ’da var  Lüleburgaz’da neden yok ?  

En son Edirne v e Tekirdağ’da her hafta  ucuz giyim pazarı açılırken Lüleburgaz’a böyle bir pazarın gelmemesi vatandaşları üzüyor.

 

Edirne ve Tekirdağ’da ki ucuz giyim pazarından Lüleburgaz’da da açılmasını gerektiğini söyleyen vatandaşlar; “Lüleburgaz çevre şehirlerinde  bulunan ve yapılması kolay olan bir çok hizmetten faydalanamıyor. Şehrimizi yönetenler  vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak ve ekonomisini rahatlatacak hizmetleri yapmaktan  çekiniyor.  Bunun en son örneği de Edirne ve Tekirdağ da her hafta ucuz giyim pazarları açılırken Lüleburgaz’da bir türlü böyle bir Pazar açılmıyor. Lüleburgazlılar olarak bizler ya Edirne ya da Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da Lüleburgaz içinde ki mağazalardan aldığımız giyecekler ederinin üzerinde ücretler ödeyerek sahip oluyoruz.  Yetkiler bu sesimiz duysun. Bizleri en kısa zamanda ucuz giyim pazarı ile buluştursun” dediler.

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 10:17 tarihinde yazdırılmıştır.