CHP’li kadınlardan tekerlekli sandalye bağışı

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Üyeleri, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Lüleburgaz Engelliler Derneği’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
CHP’li kadınlardan tekerlekli sandalye bağışı  

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu başkan Yardımcısı İlksen Vural ile CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Üyeleri Nilgün Demirel, Necla Çetinkaya, Selda Battal ve Sevim Güler, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü Lüleburgaz Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek derneğe tekerlekli sandalye bağışladı.

Düzenledikleri dayanışma etkinliğinden toplanan gelirle alınan tekerlekli sandalyeyi bağışlayan CHP’li kadınlar görevlerinin son zamanlarında bu yardımı yaptıklarını belirtti.

Konuyla ilgili konuşan CHP İlçe Kadın Kolu’ndan Nilgün Demirel “ Bu bizim sosyal sorumluluk projemizdi. Bunun için bir çay düzenlemiştik. Bu sandalyenin alımı görevimizin sonuna bırakıldı. Bu kadın kolları için bir onur meselesi olmuştu. Sorumluluğumuzu yerine getirdik. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlara da başarılar dileriz” diye konuştu.

Dernek Başkanı Ömer Dağ ise “ Derneğimizi tercih ettikleri için teşekkür ederim. Tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan bir arkadaşımıza teslim edeceğiz. Daha sonra da çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi halkımıza duyuracağız. Çalışma prensibimiz bu” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 04:43 tarihinde yazdırılmıştır.