ŞEHİR İÇİNDEKİ PAVYONLAR TEPKİ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Lüleburgaz’da yaşanan silahlı kavgaya ilişkin Roman vatandaşlar, eğlence mekanlarının ilçe dışına taşınması amacıyla imza kampanyası başlattı.
ŞEHİR İÇİNDEKİ PAVYONLAR  TEPKİ TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR  

Özerler Mahallesi'nde bir kahvehanede imza kampanyası başlatan vatandaşlar, eğlence mekanlarının ilçe dışına taşınması talebinde bulundu.

Vatandaşlardan Kadir Halaç, yaptığı açıklamada, ilçe içerisinde bu tür mekanların bulunmasını istemediklerini söyledi.

Bu tür eğlence mekanları nedeniyle sık sık istenmedik olaylar yaşandığını ifade eden Halaç, başlattıkları imza kampanyasına yoğun katılım olduğunu belirtti.

Yaklaşık bir saatte 2 bine yakın imza topladıklarını anlatan Halaç, "Bu eğlence mekanlarının Lüleburgaz'ın en güzel yerlerinde olmasını istemiyoruz. Buralar suç yuvası. Artık buna dur demenin vakti geldi diyoruz. İnşallah yetkililer de destek verir. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için bizlere destek verirler. Siyasiler de parti ayrımı yapmadan bu işle ilgilenmeli." dedi.

Vatandaşlardan Soner Orgun ise eğlence mekanlarının ilçe dışına çıkarılması için sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti.

- Olay nasıl olmuştu ?

Lüleburgaz  Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi'ndeki bir eğlence mekanında 10 Ocak 2020 Cuma gününün akşamı saat 22.00’de  henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada Ö.K'nin rastgele ateş açması sonucu, olay yerine sonradan gelen Lüleburgaz Özer Spor Kulübü Başkanı Volkan Düğücü ile polis memuru Mümin Kula yaralanmış, 9 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Olaya tepki gösteren bir grup ise taş ve sopalarla işletmeye zarar vermişti. 

A.A.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 17:37 tarihinde yazdırılmıştır.