Vali Bilgin’den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Bilgin’den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı  

Vali Osman Bilgin, yayınladığı mesajında şunları söyledi; “Halkın doğru ve tarafsız habere ulaşması için çalışan basın kuruluşları, gelişmiş toplumların itici gücüdür. Bu çalışmayı yapan basın emekçilerinin objektif, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlüklere duyarlı olması ise gelişmiş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarındandır.

 

 Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.

 

 Ayrıca İlimizin tanıtılmasında, her alanda gelişmesine de önemli katkılar sağlayan yerel basın çalışanlarının bu güne kadar gösterdikleri gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine inanıyoruz.

 

                Bu düşüncelerle; ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, sorumluluk duygusu içinde çalışan fikir işçilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.”

 

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 04:12 tarihinde yazdırılmıştır.