Ufuk Güler, binlerce ziyaretçi ağırlayan evlilik fuarına katılacak

Lüleburgazlı Fotoğraf Sanatçısı Ufuk Güler, 17-19 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Evlilik Fuarı’na katılacak. Güler, fuara İstanbul harici Marmara Bölgesi’nden katılan tek fotoğrafçı olacak.
Ufuk Güler, binlerce ziyaretçi ağırlayan evlilik fuarına katılacak  

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda 17-19 Ocak 2020 tarihlerinde geniş kapsamlı bir evlilik fuarı düzenlenecek. Evlenme hazırlığında olan çiftler fuarda; davetiyeden, organizasyona, fotoğrafçısından, düğün salonuna kadar tüm ihtiyaçlarını bulabilecek.

Lüleburgaz’da 1993 yılında fotoğrafçılık sektörüne atılan, ilçemizin tanınmış fotoğrafçılarından Fotoğraf Sanatçısı Ufuk Güler, geçtiğimiz yıl 29 bin 125 kişinin ziyaret ettiği ve bu yıl daha çok ziyaretçinin katılımının beklendiği fuara İstanbul haricinde Marmara Bölgesi’nden katılan tek fotoğrafçı olacak.

Fotoğrafçılık sektörünün birçok ilkini Lüleburgaz’da gerçekleştiren deneyimli fotoğrafçı Ufuk Güler yaptığı açıklamada “ Evlenme hazırlığında olan çiftlerin tüm ihtiyaçlarını bulabilecekleri, geniş kapsamlı ve ulusal çapta çok önemli bir fuar. Fuara katılmamızın amacı mavi okyanuslara açılmak. Bu fuara fotoğrafçılık sektörünün katılan sayılı isimlerdeniz. Bu bize ayrı bir gurur veriyor. Lüleburgaz ve bölgemiz adına orada olacağız” dedi.

Ufuk Güler kimdir?

1977 yılında Lüleburgaz’da doğan Ufuk Güler, 1993 yılında fotoğrafçılık sektörüne atıldı. Lülebrugaz’da express fotoğraf baskı işini ilk yapan fotoğrafçılardan olan Güler, konsept dış çekimi de ilk kez uygulayan fotoğrafçı oldu. Sektörün Lüleburgaz’da öncülerinden olan Ufuk Güler, yurtdışında eğitim alarak kendini geliştirdi.

Türkiye’de 18 bin 561 üyesi bulunan Workshop Türkiye’nin kurucu üyelerinden olan Fotoğraf Sanatçısı Ufuk Güler, aynı zamanda yurtiçinde çeşitli üniversite ve akademisyenlerden aldığı eğitimle bölgemizdeki tek profesyonel fotoğraf eğitmeni ünvanını elinde bulunduruyor.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 15:18 tarihinde yazdırılmıştır.