Avantaj Elektronik yeni yerinde

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak’ta 17 yıldan beri hizmet veren, İbrahim Sinar’ın sahibi olduğu Avantaj Elektronik geçtiğimiz Cuma gününden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Avantaj Elektronik yeni yerinde  

Lüleburgaz Avantaj Elektroniğin Hürriyet Mahallesi İstasyon Caddesi No: 58 Lüleburgaz Adresi’nde bulunan yeni hizmet yeri için geçtiğimiz Cuma günü saat 12.30’da açılış töreni düzenlendi.

 

Açılışa  Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Can Muntaş, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz, eski İlçe Başkanı Bülent Metin, Lüleburgaz’ın tanınmış simaları Ünal Çetin, Naci Umur ve İbrahim Sinar’ın arkadaşları katıldı.

 

Açılıştan sonra bir açıklama yapan Avantaj Elektronik Sahibi İnrahim Sinar; “Ajandaj Elektrin olarak 17 yıldan beri Çakmak Sokak’ta hizmet veriyorduk. Şimdie daha güzel bir yere taşındık. Avantaj Elektronik ve Bilgisayar Güvenlik Sistemleri olarak müşterilerimizin hizmetindeyiz. Vatandaşlarımız bizlere 0 549 563 63 43 nolu telefondan da ulaşabilir. Açılışımız yaptık. Açılışımza katılan dostlarımız çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 22:19 tarihinde yazdırılmıştır.