Batıdan Doğuya iyilik hareketi

TREDAŞ bünyesinde faaliyet gösteren TREDAŞ Gönüllüleri ekibi, yeni yıl öncesi Ağrı’da ki çocuklara oyuncak dağıtarak çocukları sevindirdi.
Batıdan Doğuya iyilik hareketi  

Trakya çevresinde elektrik dağıtımı yapan TREDAŞ, enerjiyi kaliteli ve sürekli iletme çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de bulunuyor.

2016 yılından beri TREDAŞ bünyesinde faaliyet gösteren TREDAŞ Gönüllüleri “Batıdan Doğuya İyilik Hareketi” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı’daki köy okullarında eğitim gören çocukların hayallerine dokundu.

Gönüllü ekip tarafından köy çocuklarının hayallerindeki oyuncaklara sahip olmaları için şirket çalışanlarının da yardımıyla elde ettikleri oyuncaklarla Ağrı'ya gelerek kırsaldaki çocukları sevindirdi.

TREDAŞ Gönüllüleri, proje kapsamında yeni yıl öncesinde Tekirdağ Genel Müdürlüğü’nde çalıştıkları binanın girişine yılbaşı ağacı bırakarak Ağrı’daki çocuklar için yardım kampanyası başlattı.

“Ağrı’da ki köy çocuklarının hayallerine dokunmak ister misiniz?” sloganıyla kampanya başlatan gönüllüler, şirket çalışanlarının da yardımıyla elde ettikleri oyuncukları Ağrı’da köy okulunda eğitim gören çocuklara teslim ettiler.

Ağrı’da bulunan İbrahim Çeçen Vakfı gönüllüleriyle birlikte oyuncakların dağıtılması için önceden belirlenen köylere giden TREDAŞ Gönüllüleri, Beşiktepe ve Yukarı Saklıca köylerindeki öğrencilerle buluştu. Yüzlerce kilometre uzaktan gelerek köylerdeki çocukların hayallerini süsleyen rengarenk otomobil, robot, bebek ve çeşitli oyuncakları hediye eden gönüllüler, onlarla fotoğraf çekilip çocuklarla eğlendi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 02:18 tarihinde yazdırılmıştır.