Başkan Gerenli Koşukavak’ı ziyaret etti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Bulgaristan programı kapsamında Bulgaristan Kırcaali’ye bağlı Koşukavak Belediyesi’ni ziyaret etti.
Başkan Gerenli Koşukavak’ı ziyaret etti  

Koşukavak Belediye Başkanı Sebihan Mehmed, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür ve Bal-Göç Trakya Derneği Başkanı Veli Öner’in içinde bulunduğu kafileyi makamında ağırladı.

Başkan Sebihan Mehmed “Öncelikle bu nazik ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Yıllar önce bu bölgeden göçmüş bir ailenin çocuğu olarak buraları ziyaret etmeniz ve geçmişinize sahip çıkmanız bizleri çok mutlu etti. İnanıyorum ki dostluk ilişkilerimiz ve sınır ötesi iş birliklerimiz her daim devam edecek” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetirdi.

Ziyarette Başkan Sebihan Mehmed’in yanı sıra Koşukavak Belediyesi Meclis Başkanı Metin Bayramali, Meclis Üyesi Leyla İsmail, Belediye Başkan Yarımcısı Abidin Hacımehmed, Belediye Başkan Yardımcısı Nejdie Akif de yer aldı.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Murat Gerenli, kafile ile birlikte Koşukavak’ı gezerek kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 13:38 tarihinde yazdırılmıştır.