Cebelli ve Aksoy, yerli otomobilin tanıtımına katıldı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Meclis Başkanı Aytaç Aksoy, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşmasına katıldı.
Cebelli ve Aksoy, yerli otomobilin tanıtımına katıldı  

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Türkiye’ nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması düzenlemiş, Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili tanıtılmıştı.

2022’de seri üretime geçileceği belirtilen elektrikli otomobilin tanıtım programına Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Meclis Başkanı Aytaç Aksoy’da katılım gösterdi.

LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli yaptığı açıklamada “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin üstlendiği Türkiye'nin teknoloji geleceğini şekillendirmek üzere misyon ve vizyonu oluşturan Türkiye İş Dünyasında büyük ve önemli katkıları olan Rıfat Hisarcıklıoğlu'na bugün bu heyecan ve coşkuyu bizlere yaşattığı için kendilerine şükranlarımızı ve yürekten teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 14:37 tarihinde yazdırılmıştır.